Op 1 april aanstaande ziet De Zwijnensociëteit officieel het eerste daglicht. En nee, dit is géén grap! Dit heuglijke feit vindt plaats in Art Café Sam Sam in Apeldoorn. Wij zouden het erg leuk vinden als u hierbij van de partij bent!

De Zwijnensociëteit? Wat is dat, vraagt u zich nu wellicht af. Kort gezegd komt deze club op voor het welzijn van het wilde zwijn, in woord, beeld én daad. Ook spreekt de sociëteit zich heel nadrukkelijk uit tegen de jacht.

Stadsdichter
De “geboorte” van dit prachtige initiatief kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij zijn dan ook blij dat de Apeldoornse stadsdichter Aad van de Waal deze middag van de partij is. Hij zal enkele gedichten voordragen met als thema – hoe kan het ook anders – het wilde zwijn.
Expositie
Daarnaast is er een expositie te zien van schilder Simon Drost en (natuur)fotograaf Remco Stunnenberg. Uit het prachtige werk van deze twee, blijkt hun liefde voor het wilde zwijn. De werken van beide kunstenaars zijnoverigens de hele maand april te bewonderen in Sam Sam.
Muziek
Een opening is natuurlijk geen opening zonder een woord van de oprichter van de sociëteit, Harry Voss. Niet voor niets zal Harry deze middag dieper ingaan op dit initiatief én op zijn liefde voor het zwijn. Ook zal Remco Stunnenberg een ode brengen aan het wilde zwijn. En uiteraard is er ook muziek.
Reserveren
Bent u er bij? Reserveren kan niet, maar laten weten dat u komt, stellen wij zeer op prijs. Stuur in dat geval een e-mail aan: s.voss1.1@kpnmail.nl
Locatie
U vindt Art Café Sam Sam op de van Kinsbergenstraat 17, 7311 BL in Apeldoorn. We beginnen om 17.00 uur.
Hapje en een drankje
Uiteraard zorgt De Zwijnensociëteit deze middag voor een hapje en een drankje, een lekkere en verantwoordekop soep en een glas prosecco. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Wij hopen u te zien op 1 april.

Met een vriendelijke groet.

Namens De Zwijnensociëteit.

Harry Voss