Zwijnensociëteit.nl is hét platform over het wilde zwijn.

Misverstanden:
U hoort het vast ook regelmatig in discussies met vrienden, familie of collega’s: “ja, maar er zijn er toch ook veel te veel?” of: “de natuur in Nederland is geen echte natuur en jacht is nodig als onderdeel van goed natuurbeheer”” . Zonder enige achtergrondkennis wordt er geciteerd uit de berichten in de media. De berichten waarin het wilde zwijn een hoofdrol speelt worden op deze website verzameld.

Beeldvorming:
Wij nodigen u uit om bij te dragen aan de discussie en de beeldvorming. Deel uw ervaringen, uw kennis en uw mening. Deze website is vooral ontstaan uit liefde voor het wilde zwijn en bedoeld om tegenwicht te geven aan de vele berichten over schade, overlast en dreigende ziektes. Daarbij is er is ruimte voor nuanceringen en verschillende meningen, maar houdt het netjes. Beschaafd Nederlands is prima geschikt voor het voeren van een debat. Gebruik geen dreigementen en provoceer elkaar niet. Commentaar op berichten dat hiermee in strijd is wordt niet vrijgegeven of verwijderd.

Uw (eerste) bericht is niet direct zichtbaar voor uzelf en andere lezers. Onze redactie moet die handmatig vrijgeven, dus er kan een tijdje overheen gaan voor u uw bericht ziet verschijnen. Reageer gerust ook op oudere berichten. Uw mening is altijd de moeite waard.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van al het nieuws, abonneer u dan op onze nieuwsberichten. Dit is uiteraard kosteloos. Vul uw e-mailadres in, in het invulveld naast of onder dit bericht. U kunt zich uiteraard op ieder moment weer uitschrijven.